Nyhedsbrev 1, 2010

Nyhedsbrev fra Zyntax, nr. 1, 2010

Kære kunde,

VIGTIG ORIENTERING OM ÆNDRINGER I REGLERNE FOR UDVIDELSE OG SUPPORT VEDR. MICROSOFT DYNAMICS C5

Den teknologiske udvikling indhenter os alle – Og bl.a. for at sikre at dit økonomisystem på bedste vis kan håndtere omverdenen og samtidig udnytte et hav af nye teknologiske muligheder, har Microsoft ændret sin support- og udvidelsespolitik. Det kan du læse nærmere om nedenunder. 

Fremover tilbyder Microsoft kun support og udvidelser til de nyeste versioner af Microsoft Dynamics C5. Zyntax vil fortsat supportere og udvikle på alle versioner af C5 i det omfang, det er muligt. Men som resultat af Microsofts ændringer, kan vi desværre ikke tilbyde 100 % support.

Det betyder beklageligvist også, at vi ikke kan yde assistance til komplicerede problemer/fejl. Men vi vil altid hjælpe så godt vi kan.

Hvad betyder det for dig?

Måske fungerer din nuværende C5 version lige nu, som den skal - så længe det er muligt at købe databaseudvidelser. Men vi anbefaler, at du følger udviklingen - særligt hvis du er afhængig af, at dit økonomisystem er sikkert i drift, og du ikke ønsker at stå i en situation, hvor kunder eller leverandører stiller krav til dig, som kun kan opfyldes med de nye versioner af dit økonomisystem eller eventuelt et serverskift eller opdatering til Windows 7.

De nye regler betyder, at det ikke længere er muligt at udvide antallet af brugere eller tilkøbe ekstra funktionalitet i pakkerne uden et opdateringsabonnement og en supporteret version.

Hvis du ikke allerede har opdateret din Microsoft Dynamics C5, er vores anbefalinger til dig: - Du skal oprette et opdateringsabonnement - Du skal opdatere din C5 minimum hvert 3-4 år

Vi kontakter dig vedr. din C5, men hvis du har spørgsmål inden ang. de nye regler eller du vil tegne et opdateringsabonnement, er du meget velkommen til at kontakte os for rådgivning.

Vedhæftet er en beskrivelse af den nye Microsoft politik.

Med venlig hilsen, Anna Grethe Ellegaard, Claus Petersen, Kjeld Skau, Carsten Eriksson og Torben Kjeldgaard Trans Konsulenterne bag Zyntax

BilagStørrelse
Bilag_aendringer_microsoft.pdf81.82 kB